You are here

Om Fishing Gear

Med ændringen af navnet Stef’s Lystfiskergrej til Aarhus Fishing Gear, ønsker vi en markering af, at vi er klar til at møde udfordringerne med et stadigt stigende salg via e-handel. Samtidig kan vi i butikken yde en topprofessionel service, med personlig betjening og tilfredsstille dine behov og forventninger. Nyt navn og hjemmeside indikerer samtidig, at vi udvikler os og dermed også udbuddet af produkter.

10 års personlig erfaring i butikken og mange flere med lystfiskeri på stort set alle områder, er stærkt medvirkende til at butikken, og dermed Aarhus Fishing Gear, i dag er en anerkendt leverandør af grej til de danske lystfiskere. Fra tidligere at være kendt som specialist på udstyr til fluebinding og -fiskeri, har butikken siden 2008 udviklet sig betydeligt. Produktsortimentet dækker i dag de fleste typer af behov indenfor lystfiskeri og beklædning til formålet.

Aarhus Fishing Gear er beliggende i centrum af Aarhus og du er altid velkommen i butikken. Hvad enten det er et fingerpeg mod fiskenes plads på dagen, udstyr til dine eventyr, fangstmetoder eller hvis du blot har lyst til at fortælle om og dele din fangst – måske lære noget nyt?

Vi har altid levende agn i butikken, både til fersk- og saltvand, og mangler du påfyldning af line på hjulet nu og her, så har vi også udstyret til det.

Vores vision? –at dække alle dine behov som lystfisker!
Vi ved hvad det drejer sig om!

Personerne bag Aarhus Fishinggear

Indehaver Claus Hingeberg: 
Jeg er 41 år og har fisket i 45 år, eller tæt på(-;. Min passion for fiskeriet stammer helt tilbage til  4 - 5 års alderen, hvor min bedstefar ugentligt tog mig med til Storeåen og Veenåen omkring Holstebro. Her fiskede vi stallinger og ørred
Da jeg selv kunne cykle til vandet og var flyttet til Højbjerg, foregik mine daglige fisketure mest fra kysten ved Moesgaard til Havnen i Aarhus.
Igennem min lange fiskekarriere har jeg stort set været igennem alt tænkeligt fiskeri, fra den mindste å til den brusende elv, fra kyst til hav, fra vandpytten i baghaven til de store søer.   
Det er mig du oftest vil blive mødt af med et smil i butikken.

IT Ansvarlig og Butiks medhjælper:
Mikkel Robdrup

Butiks medhjælper:
Preben Hingeberg

Knæk & Bræk

Team Fishinggear 

. Vil du vide mere ……..