You are here

Billigt
Scott Meridian Pris vindende stang, den ultimative kaster, perfekt til det skandinaviske kystfiskeri.  Dag til dag levering fri fragt ved kun 300,- Gratis gave medfølger i hele 2018
Produkt information

Scott Meridian

Bygget på den prisvindende ReAct-teknologi, har Scotts saltvandsserie, Meridian, set dagens lys.

Stangserien har virkelig rygrad til alt slags vejr, dog uden at blive et kosteskaft. Der er lagt mange timers udvikling i stangen, netop for at undgå stivhed, for at opnå rygrad nok til elementernes rasen.

Som altid er Scotts stænger bygget med de bedste materialer og med Meridian er der selvfølgelig lækker kork, løberinge af titanium, men også bøjelige slangeøjer er en del af det ekstra saltvandsbestandige materialesæt. Som Scott selv skriver: “These rods will truly last and perform in the salt even under the rigors of fishing year around. Scott focused on every detail so you could focus on the fish”.

Befinder du dig udelukkende ved de danske saltrige kyster, så er der altså her at gøre med den vildeste kystkanon – den er simpelthen bygget til det.

Helt generelt om mærket Scott, så er hvert eneste eksemplar ‘made in the USA’ på fabrikken i Montrose, Colorado. Selv teksten er påført med nænsom og sikker hånd – af fiskere, til fiskere.

Nz Special 9 fod kl. 6 modellen er ferskvands monteret.

 

Scott Meridian Serien

Leveringstid: 
1-3 dage
DKK 4.299,00
DKK 6.999,00
Spar DKK -2.700,00