You are here

Produkt information

Havørredens hemmeligheder 3 og 4 Spin og Flue forår.
Der medfølger 1 stk. special bundet pattegris gratis.
Så er de nye film på gaden.
I 3ér følger vi den dygtige, og meget erfarne Thomas Hansen på en række fisketure i forårsperioden. Han fortæller om grej, strategi og fisketeknik, imens han fanger masser af havørreder.
Med undervandskameraer ser vi blink-enes gang i vandet, og Thomas giver en række tips til, hvordan man bedst fisker blink og woblere i den aktuelle situation.
Vi går under overfladen, og ser havørredens revirer, deres fødeemner, og vi ser havørreder svømme uforstyrret foran undervandskameraet.
Selvom fisketeknikker og fiskepladser er specielle for forårsfiskeriet, så giver filmen masser af tips som kan bruges året rundt ved kysten.
Det er en instruktiv film, men det er også en meget flot film der fanger stemninger og action-mættede fiske-situationer.

Kapitler i filmen:
1 Fiskeri fra revlen
2 Fjordfiskeri
3 Stenrev
4 "Badekar"
5 Ultra-lette blink
6 Hængende spin/stop
7 Jigge med tobis-blink
Spilletid: 1 time 18 min.
Ekstramateriale: 5 min. Se Thomas Hansens møde med en storfisk da han fisker fra revlen.

I 4ér. Den erfarne fluefisker Claus Eriksen fortæller om strategi, fiskepladser, fluevalg og fisketeknik, mens han fisker på mange forskellige pladser i foråret. Vi kommer ned i de mindste detaljer og kameraet er hele tiden tæt på. Med luftfotos viser vi de forskellige typer kyst der fiskes fra. Undervandsoptagelserne er enestående. Vi ser havørreder svømme i stimer på fiskepladserne. Vi ser ørreder der jager byttedyr, og vi ser detaljerede optagelser af fluernes gang under vandet. 
I filmens ekstramateriale ser vi hvorledes filmens fluer bindes.
Det er en underholdende og lærerig film med fisketips, stemningsmættede optagelser og masser af fine fangster. Filmen er specielt rettet mod fiskeriet om foråret, men der er mange tips som kan bruges året rundt.

Kapitler i filmen:
1 Tidligt forår
2 Åben kyst
3 Fjordfiskeri
4 Hot spots
5 Stenrev
6 Ophænger flueforfang
7 Fiskestrategi og grejvalg
8 Mysis og "badekar"
9 Dybt vand
10 Tobiser
Spilletid: 1 time 18 min.
Ekstramateriale: 36 min. 
Claus Eriksen og Jesper Petersen
binder filmens fluer:
Pattegrisen, Flatwing Tobis, Alive Reje
og Alive Børsteorm.

Havørredens hemmeligheder 3 og 4 Spin og flue forår

Leveringstid: 
1-2 dage
DKK 299,00