You are here

TILBUD
Produkt information

Friluftsliv - Jens Brusell

Friluftsliv bliver mere og mere populært, men der har i over ti år manglet en opdateret og fyldestgørende bog om emnet. Den 1. oktober 2015 udgiver Outdoor Consult derfor en helt ny og udvidet version af bogen ?Friluftsliv? fra 2001, der tager pulsen på de seneste trends inden for outdoor.

Som lystfisker og jæger er bogen også yderst relevant. Bogen giver uvurderlig viden om udstyr, der gør at uanset hvad dit drømmetrofæ er, så holder du stand længere. Et af bogens omdrejningspunkter er nemlig, hvordan man holder sig varm, tør og mæt i naturen? og når du er komfortabel uanset vejr og årstid ? ja så er du også mere fokuseret og bliver ved ude i elementerne den tid, som det tager for at få succes. Med sit fokus på fx turplanlægning er bogen desuden guld værd, når man skal planlægge en længere fiske- eller jagtrejse på egen hånd.

?Friluftsliv ? fra drøm til virkelighed?, som den nye udgave hedder, byder på masser af inspiration til nye oplevelser og eventyr i naturen. På 376 sider gennemgås systematisk alle de praktiske friluftsfærdigheder samt den viden, der skal til for at gøre dine visioner om spændende ture ud i det blå til virkelighed:

turplanlægning ? Danmark, Norden og Verden
mad-, brændstof- og ruteplanlægning
beklædning og udstyr
orientering ? kort, kompas og GPS
vandreteknik og sikkerhed
lejrliv sommer og vinter
båltænding og primitiv madlavning
sammenhold, kammeratskab og det at få en god tur sammen
Bogen indeholder endvidere en række inspirations kapitler om kajak og kano, turcykling, ski og snesko, klatring og alpinisme ? samt en introduktion til naturens spisekammer; bær- og svampeplukning plus jagt og fiskeri. Hertil kommer en introduktion til formidling af friluftsliv ? enten i familien, som frivillig leder eller professionel friluftsvejleder.

?Friluftsliv ? fra drøm til virkelighed? henvender sig bredt til hele friluftsfolket ? herunder lystfiskere, jægere, spejdere og ornitologer, der også kan få stor glæde af bogen.

Friluftsliv - Jens Brusell

Leveringstid: 
1-2 dage
DKK 187,50
DKK 349,00
Spar DKK -161,50